ترک ترامادول ❤️ در کمترین زمان و بدون درد و علائم محرومیت

ترک ترامادول

ترک ترامادول

ترامادول در حقیقت یک مسکن نسبتا قوی بوده و که از خانواده افیون‌ها (اپیوئیدها) است. این دارو برای آرام کردن درد افراد بدون ایجاد خواب‌آلودگی تجویز می‌شود. به دلیل ماهیت شبه مخدر ترامادول، مصرف طولانی یا بدون تجویز پزشک باعث اعتیاد شده که ممکن است فرد نیاز به ترک ترامادول داشته باشد.

ترامادول

ترامادول در دوزهای 50 و 100 و حتی 200 میلی‌گرمی و به شکل قرص، کپسول و حتی آمپول وجود داشته و به دلیل سطح نسبتا بالای مورفین، باعث مختل شدن سیستم عصبی مغز و عدم احساس درد می‌شود. نام‌های دیگر این دارو شامل ترا، ترامادل، بایومادل و حتی پیرالژین است. جالب است بدانید که هر 100 میلی‌گرم ترامادول (یک قرص)، تقریبا معادل 3 گرم تریاک بوده و به همین جهت نیز ترک ترامادول از ترک تریاک سخت‌تر است.

ترک ترامادول در کمترین زمان
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    چرا ترامادول اعتیادآور است؟

    متاسفانه بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند، باور دارند که این قرص اعتیادآور نبوده و بنابراین مصرف آن هیچ مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. از آنجاییکه این قرص در تمامی داروخانه‌ها عرضه شده است و مصارف درمانی نیز دارد، فرد شاید نتواند قبول کند که سومصرف این ماده، عوارضی حتی بدتر از تریاک خواهد داشت. سطح مورفین آزاد شده به دلیل مصرف ترامادول بسیار بیشتر بوده و علاوه بر آن، علائم خمودی و بی‌حالی را ایجاد نمی‌کند.

    در نقطه مقابل، باعث کاهش درد، احساس شادی و نئشگی و افزایش توان جسمی می‌شود. در دفعات اول مصرف، حتی برقراری رابطه‌ی جنسی نیز لذت‌بخش‌تر بوده و فرد می‌تواند انزال خود را با مصرف ترامادول به تاخیر بیندازد. اما پس از چند مرتبه مصرف این قرص، برای حفظ توان جسمانی، باید دوز مصرف را بیشتر کرد و بعد از مدتی، فرد دچار مشکل عدم نعوذ خواهد شد. بنابراین، از جمله دلایلی که باعث مصرف و اعتیاد به ترامادول می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • کاهش درد
    • احساس نئشگی همراه با انرژی بیشتر
    • افزایش توان جنسی
    • در دسترس بودن
    • باور غلط در خصوص اعیتادآوری
    • عدم اطلاع از پیامدهای میان مدت و بلند مدت

    اوردوز با ترامادول

    ترامادول دارویی است که امکان دارد با سایر داروها و حتی مواد دیگر، اختلال ایجاد نموده و باعث اوردوز و حتی مرگ فرد شود. مصرف ترامادول به همراه نوشیدنی‌های حاوی الکل می‌تواند باعث اختلالات بسیار شدید شود. همچنین این دارو با داروهای آنتی‌سایکوز همانند امی تریپتیلین، فلنزین و سیتالوپرام تداخل داشته و به هیچ عنوان نباید به صورت خودسرانه آن‌ها را مصرف نمود. نهایتا مصرف ترا همراه با سایر مسکن‌ها از جمله مسکن‌های کدئین‌دار و حاوی مورفین، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

    علائم اعتیاد به ترامادول چیست؟

    تا زمانیکه مصرف قرص‌های ترا تحت نظر پزشک متخصص باشد، هیچگونه نگرانی از اعتیاد به ترامادول وجود نخواهد داشت. اما مصرف خودسرانه و بیشتر از حد توصیه شده، باعث بروز اولین نشانه‌ها از اعتیاد به این دارو (که تبدیل به مخدر شده است) خواهد شد. علائم اعتیاد به ترا که بیانگر نیاز هرچه سریعتر به ترک ترامادول است، به شرح زیر هستند:

    • مشکلات گوارشی از جمله حالت تهوع و یبوست
    • مشکلات تمرکز حواس از جمله سرگیجه و منگی
    • سردرد
    • دردهای عضلانی و تحلیل رفتن عضلات
    • خشک شدن دهان
    • مشکلات پوستی و خارش بدن

    بهتر است بدانید که این علائم، دقیقا برعکس آن چیزی است که فرد در دفعات اول احساس می‌کند. برای مثال، این دارو در دفعات اول باعث افزایش تمرکز و بالا رفتن سطح انرژی بدن می‌شود. اما به مرور که بدن در مقابل آن، مقاومت پیدا کند، مصرف همان دارو با همان دوز، باعث بروز علائمی کاملا برعکس (خمودی، خواب‌آلودگی و بی حالی) می‌شود. از همین رو، احتمالا فرد به دنبال افزایش میزان مصرف یا دوز مصرف خواهد بود.

    یکی از نکاتی که در مصرف ترا باید به آن توجه کرد، این است که این ماده به شدت برروی سیستم گوارش بدن اثرگذار بوده و به آن صدمه خواهد زد. بنابراین، در صورت الزام به مصرف، حتما باید مطمئن بود که معده خالی نباشد تا از مشکلات گوارشی ایجاد شده، جلوگیری شود. بعضی از مشکلات گوارشی در صورت مصرف غیرصحیح (عدم تطابق با تجویز)، حتی مدت‌ها بعد از ترک ترامادول ادامه خواهند یافت.

    عوارض اعتیاد ترامادول برای بانوان

    استفاده از قرص‌های ترا در بین نوجوانان و جوانان شایع شده و حتی دختران نیز از این قرص‌ها برای افزایش شادی و فرار از مشکلات زندگی استفاده می‌کنند. این دارو می‌تواند بر قدرت باروری بانوان اثر گذاشته و حتی باعث اعتیاد جنین شود. بانوان بارداری که ترامادول مصرف می‌کنند، این ماده را به جنین خود منتقل کرده و پس از تولد، علائم محرومیت در بدن نوزاد شکل گرفته و بسیار خطرآفرین است. در زمان بارداری و شیردهی، مصرف این ماده دارویی/شبه مخدر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

    مدت زمان ترک ترامادول

    بسته به مدت زمان مصرف، دوز مصرف، جنسیت، سن و قوای ذهنی و جسمی، ترک ترامادول بین 10 الی 20 روز انجام خواهد شد. متدهای درمانی نوین که در کمگ ترک اعتیاد مسیر سبز به کار گرفته می‌شود، شامل سه مرحله بوده که در مرحله اول، سم زدایی انجام خواهد شد. بسته به نظر پزشک متخصص، یکی از متدهای سم زدایی فوق سریع، سریع و تدریجی برای پاکسازی جسمی بدن فرد دنبال شده تا مواد سمی از بدن مددجو خارج شود. برای کسب اطلاعات در خصوص متدهای سم زدایی می‌توانید به این مقاله مراجعه کنید.

    پس از آن، متخصص برای کاهش علائم محرومیت و حتی از بین بردن آن‌ها، از داروهایی که عموما شبه مخدر و ضد مخدر هستند، استفاده خواهد کرد تا به مرور زمان، وابستگی جسمی و ذهنی فرد به مصرف ترامادول برطرف شود. همزمان نیز کارگروه‌های روان درمانی فعالیت خود را شروع کرده تا با تقویت ذهن مددجو، وی را برای یک زندگی جدید و عاری از هرگونه مواد مخدر، آماده کنند. برای مشاوره رایگان با تیم تخصصی مسیر سبز، می‌توانید برروی لینک زیر کلیک کنید.

    ترک ترامادول در منزل

    بسیاری از افراد به دلیل مشغله یا ترس از محیط کمپ‌های اجباری و اختیاری، ترجیح می‌دهند تا مراحل ترک اعتیاد را در منزل انجام دهند. این امکان تنها زمانی وجود دارد که خانواده و اطرافیان فرد به اندازه‌ی کافی وی را حمایت کرده و مهمتر از آن، فرد توان جسمی و ذهنی بسیار بالایی داشته باشد. از آنجاییکه قرص‌های ترا هم بر جسم و هم ذهن فرد اثرگذار هستند، ترک این دارو (یا مخدر) در منزل بسیار سخت خواهد بود.

    علائم محرومیت

    از آنجاییکه قطع مصرف خودسرانه ترامادول باعث بروز علائم محرومیت می‌شود، امکان ترک ترامادول در منزل بسیار کم بوده و عموما توصیه می‌شود که به کمپ‌های معتبر مراجعه شود. علائم محرومیت ترا به شرح زیر هستند:

    • اضطراب، افسردگی، بی‌خوابی
    • باز شدن مردمک‌ها
    • دردهای عضلانی در بدن (خصوصا سر درد و دل درد)
    • پایین آمدن حد تحمل و زودرنجی
    • تب، حالت تهوع و استفراغ
    • آبریزش بینی

    ترامادول

    رژیم غذایی برای ترک اعتیاد در منزل

    اگر تصمیم به ترک ترامادول در منزل گرفته‌اید، حتما جلسات روان درمانی را شروع کرده تا اعتیاد را ابتدا از ذهن خود بیرون کرده و علاوه بر آن، رژیم غذایی مناسب برای کاهش علائم محرومیت را جدی بگیرید. مصرف شیر به خارج کردن سموم از بدن کمک کرده و همچنین شکلات تلخ باعث حفظ آرامش کلی بدن در زمان کلافگی خواهد شد. نهایتا مصرف مواد حاوی فیبر (میوه و سبزیجات) به بهبود گوارش کمک کرده و موز نیز باعث تقویت کلی بدن خواهد شد.

    ترک ترامادول در کمپ

    بر خلاف باور بسیاری از افراد که از شنیدن نام کمپ ترک اعتیاد هراس دارند، کمپ‌های معتبر ترک اعتیادی که تحت نظر سازمان بهزیستی هستند نه تنها هیچ ترسی نداشته، بلکه بسیاری از آن‌ها همانند هتل‌های لوکسی هستند که تمامی امکانات و شرایط مورد نیاز برای زندگی بدون تنش در دوران ترک را فراهم کرده‌اند. کمپ‌های مجاز همانند مسیر سبز، دارای کادری متخصص و شامل پزشکان، روان درمانگران و پرسنل باتجربه بوده و محیطی شاد و عاری از تنش را برای مدت ترک ایجاد کرده‌اند.

    ترک ترامادول بدون بستری

    عموما ترک بیشتر مواد مخدر بدون نیاز به بستری کردن انجام می‌شود. اگر فرد به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کند، پروسه درمان در محل کمپ انجام شده و صرفا برای جلوگیری از دسترسی به مواد مخدر، فرد اجازه خروج از کمپ را نخواهد داشت. در بعضی موارد که فرد دارای انگیزه‌ی بالا و اراده مصمم باشد، فرآیند درمان شروع شده و فرد می‌تواند از کمپ خارج شده و به کارهای روزمره خود ادامه دهد. اما عموما افرادی که دچار اعتیاد به انواع مخدر می‌شوند، بهتر است در محیط کمپ باقی بمانند تا دوره درمان تکمیل شود.

    اختلالات بعد از ترک ترامادول

    بعد از ترک ترامادول تا مدتی فرد دچار منگی و حتی رعشه در عضلات خواهد بود. هرچقدر مدت زمان مصرف بیشتر بوده و دوز مصرفی بیشتر باشد، شدت و مدت ماندگاری این اختلالات بیشتر خواهد بود. در صورتیکه درمان به روش درست انجام شود و تحت نظر متخصصان کمپ‌های ترک اعتیاد قرار گرفته شود، عوارض و اختلالت با شدت کمتری مشاهده شده و دوره‌ی حضور آن‌ها کمتر خواهد بود.

    استفاده از ترامادول برای ترک اعتیاد

    در بعضی موارد مشاهده شده که فرد برای ترک انواع مخدر از جمله ترک هروئین سراغ مصرف ترامادول رفته است. اگرچه عوارض مصرف ترا بسیار کمتر از ماده مخدر هروئین است، اما این دارو نمی‌تواند روش درستی برای ترک انواع اعتیاد باشد. ترامادول هم اعتیادآور است و هم به اندازه سایر مواد مخدر از جمله هروئین، قوی نیست. بنابراین، احتمال اعتیاد به هر دو ماده مخدر وجود خواهد داشت. تنها روش قطعی ترک انواع اعتیاد، دنبال کردن متدهای نوین پزشکی و روان درمانی است که در کمپ‌های معتبر از جمله مسیر سبز ارائه شده است.

    آیا این مطلب را می پسندید؟
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد ترک ترامادول ❤️ در کمترین زمان و بدون درد و علائم محرومیت

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.