ترک تریاک | بهترین و سریع‌ترین روش در کمپ و خانه

ترک اعتیاد تریاک

ترک اعتیاد تریاک

در حال حاضر، یکی از پرمصرف‌ترین مواد مخدر در سرتاسر ایران، ماده‌ی مخدر تریاک بوده که از خانواده‌ی افیون‌ها است. ترک تریاک به دلیل وابستگی جسمی و روانی، کار ساده‌ای نبوده و تنها زمانی نتیجه‌ی مطلوب (ترک و عدم گرایش مجدد) به دست خواهد آمد که تمامی مراحل، به صورت علمی و تحت نظر متخصصان انجام شود.

تریاک چیست؟

تریاک ماده‌ای اعتیادآور بوده که از شیره‌ی نارس خشخاش ساخته می‌شود. مدت زمان سرخوشی این ماده بین 4 الی 12 ساعت بوده که بسته به دفعات و میزان مصرف دارد. تریاک و سایر مواد افیونی خون‌رسانی به مغز را کاهش داده و باعث ایجاد حالت خلسه و بی‌حسی شده و علاوه بر آن، هورمون‌های نشاط‌آور، باعث احساس خوب در فرد می‌شوند.

دلیل اعتیادآوری تریاک چیست؟

تریاک و سایر مواد افیونی باعث آزاد شدن مرفین در بدن شده و این ماده برروی سلول‌های مغزی اثر می‌گذارد. ساختار مرفیت بسیار شبیه به اندروفین است که به صورت طبیعی در بدن تولید شده و گیرنده‌هایی در مغز انسان برای جذب این هورمون وجود دارد. کاربرد اصلی اندروفین، ایجاد احساس آرامش و جلوگیری از مخابره درد به مغز بوده و در هنگام استرس و مشکل، به صورت طبیعی در بدن فرد تولید می‌شوند.

بهترین راه برای ترک اعتیاد تریاک
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    با مصرف تریاک، ماده مرفین وارد بدن شده و گیرنده‌های عصبی مغز (برای اندروفین‌ها) و سلول‌های عصبی را متاثر کرده و مانع از انتقال احساسات و درد می‌شوند که این حالت، باعث ایجاد حالت سرخوشی و شادی در مصرف کننده‌ی تریاک می‌شود. با مصرف مکرر این ماده، مغز به حضور مرفین در بین سلول‌های عصبی عادت کرده و با کم کردن یا حذف مصرف، علائم درد و بی‌حالی در فرد ظاهر می‌شود.

    ترک تریاک

    مشکل اصلی مصرف افیون‌ها، ایجاد حالتی به نام “تحمل” است. با گذر زمان، بدن به حضور مقدار مشخصی مورفین در بدن عادت کرده و مصرف مجدد، باعث ایجاد حال خوب در فرد نخواهد شد. به همین دلیل نیز عموما مصرف تریاک در گذر زمان همواره افزایش یافته و حتی ممکن است فرد به موادی که حاوی مورفین بیشتر (مثلا سوخته، شیره یا هروئین) روی بیاورند.

    ترک تریاک چند روز طول میکشد

    بسته به سن، جنسیت، میزان مصرف، مدت زمان مصرف و …، پزشک کمپ ترک اعتیاد مسیر سبز، بهترین روش درمان را برای مددجو پیشنهاد می‌کنند. عموما اگر آثار سومصرف مواد مخدر زیاد نباشد، در مدت 21 روز (معادل سه هفته)، مراحل پاکسازی جسمی و آماده‌سازی روانی به درستی انجام خواهند شد. البته بسته به روش سم زدایی (فوق سریع، سریع و تدریجی) روند درمان ممکن است کمتر یا بیشتر طول بکشد.

    سریع ترین راه ترک اعتیاد به تریاک

    ترک اعتیاد تریاک شامل سه مرحله است. در مرحله اول، ابتدا بدن با استفاده از روش‌های علمی سم زدایی پاک شده و سپس به کمک دارو درمانی، نیاز و وابستگی جسمی از بین می‌رود. سپس در مرحله‌ی آخر، مددکاران و روان درمانگران به کمک مددجو آمده تا از لحاظ ذهنی، وی را برای خودباوری آماده کرده و مانع از مصرف مجدد وی شوند.

    سریع ترین راه ترک تریاک، کمک گرفتن از کمپ‌های ترک اعتیاد بوده تا در یک محیط امن و شاد، مراحل بازپروری تحت نظر متخصصان به درستی انجام شود. اگر شما تصمیم گرفته‌اید تا خود را از شر مواد مخدر خلاص کنید، بهترین انتخاب برای شما، مراجعه به کمپ اختیاری است. اگر یکی از اطرافیان شما، با مصرف بیش از اندازه مواد مخدر، باعث آزار و اذیت برای شما یا خودش شده است، مراجعه به کمپ اجباری می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای رها شدن از بند اعتیاد باشد. برای مشاوره رایگان، از تلفن و واتساپ زیر استفاده نمایید.

    بهترین روش ترک تریاک

    یکی از نگرانی‌های اصلی افرادی که قصد تریاک را دارند، درد و خماری در دوران محرومیت و نرسیدن مواد مخدر است. متدهایی که امروزه در کمپ‌های ترک اعتیاد معتبر از جمله مسیر سبز انجام می‌شوند، متدهایی هستند که دوران ترک را تا حد امکان کوتاه کرده و علاوه بر آن، درد و خماری را تا حد بسیار زیادی رفع می‌کنند.

    ترک تریاک بدون درد و خماری

    ترک اعتیاد تریاک بدون درد و خماری به دو شکل انجام می‌شود که قسمت اول، استفاده از دوز مناسب داروهای جایگزین (ضد مخدر، شبه مخدر، مسکن، آرامبخش و …) است. این داروها، حاوی ترکیباتی هستند که در گام اول، علائم محرومیت را کاهش داده تا فرد از لحاظ جسمی دچار بیحالی و ضعف نشود و همچنین بتواند حال مساعد خود را ادامه دهد. مسکن‌ها و آرامبخش‌ها نیز به حفظ تعادل روحی و آرامش مددجو کمک می‌کنند.

    ترک تریاک بدون بستری

    قسمت دوم متدهای درمانی نوین، جلسات روان‌درمانی برای تقویت اراده و روحیه‌ی فرد است. هنگامیکه متخصص روان درمانی بتواند دلایل اصلی گرایش به اعتیاد را شناسایی کرده و قدم به قدم مشکلات را حل نماید، تمایل فرد به پاک ماندن بیشتر خواهد شد. از همین جهت نیز در متدهای نوین، نیازی به بستری کردن و قطع ارتباط با دیگران نبوده، بلکه فرد به اراده و تصمیم خود و با کمک داروهای تقویتی مصرف شده، می‌تواند پس از گذراندن دوره، اعتیاد را کاملا کنار بگذارد.

    نحوه ترک اعتیاد تریاک به روش سنتی

    به دلیل آثار ماندگار افیون‌ها در بدن افراد، ترک کردن بدون رعایت پروتکل‌های اصولی، ممکن است خطراتی را برای فرد به همراه داشته باشد. ترک تریاک به روش سنتی عموما شامل قطع ناگهانی تمامی مواد مصرفی بوده که با درد و خماری بالایی همراه است. از آنجاییکه این روش، فشار بسیار زیادی به بدن و ذهن مددجو وارد می‌کند، دنبال کردن روش‌های سنتی به هیچ عنوان توصیه نشده و حتما مراحل عدم مصرف این ماده مخدر را زیر نظر متخصص انجام دهید.

    ترک تریاک در خانه

    یکی از روش‌های ترک اعتیاد سنتی، ترک تریاک در خانه بوده که همراه با زندانی یا حبس کردن مددجو است. همانطور که پیشتر مطرح شد، آثار افیون‌ها بر ذهن و بدن فرد بسیار بالا بوده و ترک ناگهانی یا اصطلاحا ترک یابویی، در بیشتر موارد شکست خواهد خورد. علاوه بر آن، در صورتیکه بدون نظر پزشک، مواد شبه مخدر (متادون) استفاده شود، ممکن است آثار جانبی داشته که در بعضی موارد حتی بدتر از مصرف خود تریاک است.

    متادون در کمپ ترک هروئین
    ترک تریاک با متادون

    ترک اعتیاد در خانه چند روز طول میکشد

    پاکسازی بدن از مواد مخدر از جمله تریاک به روش‌های مختلفی انجام شده که به 8 ساعت (در روش فوق سریع) تا 16 روز (در روش تدریجی) زمان نیاز دارد. اما در این مرحله، هنوز ترک تریاک صورت نگرفته و مراحل بعدی آن، بسیار مهمتر از پاکسازی بدن هستند. تقویت ذهن و افزایش خودباوری، نکات مهم در ترک هرگونه مواد مخدر بوده و اراده و همت مددجو، مهمترین نکته در مدت زمان ترک هرگونه مخدر است.

    علائم مصرف تریاک

    در بعضی موارد، اطرافیان فرد به مصرف تریاک مشکوک شده و سوالی که برای آن‌ها ایجاد می‌شود، این است که از کجا بفهمیم کسی به تریاک معتاد است؟ علائم اعتیاد این مخدر به دو بخش ذهنی و جسمی تقسیم‌بندی شده که در صورت مصرف نکردن تریاک مشخص شده و شامل موارد زیر است:

    • عدم ثبات درجه حرارت بدن
    •  گرفتگی عضلانی و درد استخوانی
    •  بی‌قراری، تحریک پذیری و افسردگی
    •  آب ریزش بینی، عرق کردن و خمیازه کشیدن
    •  تمایل شدید به مصرف مجدد
    •  سیخ شدن موهای بدن
    • بازشدن مردمک‌های چشم
    • اسهال و بیرون روی

    سوال دیگری که در ذهن اطرافیان شکل می‌گیرد، این است که علائم مصرف تریاک چیست؟ این علائم زمانی رخ می‌دهد که فرد تریاک کشیده باشد:

    • عرق کردن
    • تکرار ادرار
    • کاهش میل و اشتها
    • حالت تهوع و استفراغ
    • ضعف در تمرکز
    • اختلال بینایی
    • خواب آلودگی
    • ناهماهنگی حرکتی
    • سرخوشی و سرحالی
    • فقدان درد یا استرس
    • کاهش تحرکات جنسی
    • خارش نقاط مختلف بدن

    چه موادی از تریاک تولید میشود؟

    از تریاک، بیست و پنج ماده‌ی آلکالوئید دیگر تولید شده که شامل مرفین، کدئین، متادون، نارکوتین، پاپاورین، تبائین و نارسئین است. اکثر این مواد در علم پزشکی نیز کاربرد داشته و از آن‌ها به عنوان ضددرد یا همان مسکن استفاده می‌شود. تمامی این مواد با شدت و ضعف متفاوت، باعث کاهش درد و افزایش سرخوشی می‌شوند. همانطور که احتمالا می‌دانید، حتی قرص مسکن کدئین ساده نیز می‌تواند تا حد بسیار کم، باعث ایجاد حالت سرخوشی در افراد شود.

    روز پنجم ترک تریاک

    یکی از روزهایی که در دوران ترک، روز مهمی به حساب می‌آید، روز پنجم ترک تریاک بوده که انگیزه فرد تا حدودی کمتر شده و دردها نمود بیشتری پیدا می‌کنند. بعد از روز پنجم و ششم، فشارهای روانی کمتر شده و توان جسمی به شرط رعایت در استراحت، تفریح و تغذیه بالاتر خواهد رفت. کسانیکه تجربه ترک را داشته‌اند، توصیه می‌کنند که در این چند روز، تغذیه‌ی مناسبی باید رعایت شود که شامل میوه یا آبمیوه، وعده‌های غذایی مقوی و … است. اگرچه اشتها در این چند روز کاهش می‌یابد، اما برای تقویت توان جسمی و همچنین کاهش اثرات جانبی داروها، رعایت تغذیه بسیار مهم است.

    برای آرام کردن بدن، دوش گرفتن در هنگام بی تابی و همچنین قدم زدن در زیر آفتاب توصیه می‌شود. افرادی که این روزها را با موفقیت پشت سر می‌گذارند، در ترک اعتیاد خود موفق‌تر بوده و رفته رفته آثار مواد از بدن پاک شده و توان جسمی بهبود خواهد یافت. در پایان دوره نیز اشتها به حالت عادی برگشته و بدن نیز کاملا پاک خواهد بود.

    آیا ترک اعتیاد باعث سکته می‌شود؟

    در صورتی که از روش‌های غیر علمی برای عدم مصرف تریاک استفاده شود، ممکن است احتمال سکته مغزی افزایش یابد. به دلیل فشار ناگهانی که از قطع مصرف ماده مخدر به مغز وارد می‌شود ممکن است منجر به سکته مغزی و حتی مرگ فرد نیز شود.

    پس از ترک ناگهانی تریاک، ممکن است سیستم عصبی مغز دچار اختلال شود و در چنین شرایطی بهتر است که فرد تحت درمان قرار بگیرد. بنابراین درنظر داشته باشید که قطع ناگهانی تریاک ممکن است احتمال سکته مغزی و حتی مرگ را افزایش دهد. به همین خاطر بهتر است که ترک این ماده مخدر را با دریافت کمک از متخصصین آغاز کنید.

    داروهای ترک اعتیاد تریاک

    هنگامیکه روند درمان و پاکسازی شروع می‌شود، متخصص با در نظر گرفتن سن، جنسیت، میزان مصرف و …، روشی را برای ترک تریاک پیشنهاد می‌دهد. در بعضی روش‌ها از داروهای ضد مخدر همانند نالتروکسان استفاده شده و در سایر روش‌های درمانی از داروهای شبه مخدر همانند متادون و قرص b2 (بی 2 یا همان بوپرنورفین) استفاده می‌شود. تعیین شیوه‌ی درمان و پاکسازی، بر عهده‌ی پزشک و متخصص بوده و با مشورت مددجو یا اعضای خانواده‌ی آن مشخص خواهد شد.

    ترک تریاک با قرص b2

    ترک تریاک با قرص b2

    ممکن است برایتان سوال باشد که برای ترک اعتیاد تریاک چه قرصی باید بخوریم؟ قرص b2 همان چیزی است که شما به دنبالش هستید. اما قبل از هرکاری ابتدا این پاراگراف را تا انتها بخوانید. قرص ب2 یا همان b2 از مدل شبه مخدرها بوده که طریقه‌ی مصرف آن، به صورت زیرزبانی است. قرص b2 نیز همانند متادون، اعتیادآور بوده و مصرف آن باید تنها با تجویز پزشک و به صورت حساب شده انجام شود. محل تجزیه شدن این قرص در کبد بوده و به همین جهت نیز خاصیت آن بین 24 تا 42 ساعت باقی خواهد ماند.

    در بعضی موارد ممکن است فرد به بوپرنورفین حساسیت شدید نشان داده و علائمی همانند کندی تنفس مشاهده شود. در چنین مواردی، حتما باید سریعا به اورژانس مراجعه کرد. به همین جهت نیز خوددرمانی با قرص ب 2 اکیدا ممنوع بوده و مصرف آن حتما باید تحت نظر پزشک و در مکانی که تجهیزات پزشکی داشته باشند (همانند کمپ ترک اعتیاد)، انجام شود.

    طریقه مصرف قرص b2

    برای مصرف قرص b2 ترک تریاک (حتما تحت نظر پزشک) باید دست‌ها را تمیز نموده و یک عدد قرص را در زیر زبان قرار داد. از جویدن و بلعیدن این قرص خودداری کرده و تا حل شدن کامل آن در بزاق دهان، هیچگونه نوشیدنی یا غذا نباید مصرف شود. دقت داشته باشید که دادن این قرص به دیگران (حتی اگر در شرایط مشابهی با شما باشند)، کار بسیار خطرناکی بوده و ممکن است عواقب وحشتناکی به همراه داشته باشد.

    علائم و عوارض عدم مصرف تریاک

    تریاک نیز مانند هر ماده مخدر دیگر علائمی پس از ترک دارد که در کوتاه مدت و بلند مدت نمایان می‌شوند. در ادامه به رایج ترین علائم یا عوارض ترک تریاک اشاره می‌کنیم:

    • درد عضلانی
    • تپش قلب
    • بی‌خوابی
    • تعریق شدید
    • اضطراب و استرس
    • کاهش اشتها
    • اختلال در بینایی
    • لرزش
    • استفراغ
    • خارش بدن

    برای ترک تریاک چه بخوریم؟

    سوالی که همواره برای کسانی که می‌خواهند مصرف تریاک را کنار بگذارند این است که برای ترک تریاک چه بخوریم؟ ممکن است برای نزدیکان و اعضای خانواده شخصی که تریاک مصرف می‌کند نیز چنین سوالی پیش بیاید. عموما به دلیل ناآگاهی افراد، ادعا می‌شود که داروها و گیاهان بسیاری می‌توانند در ترک این ماده مخدر تاثیر گذار باشند که این ادعاها نمی‌توانند درست باشند. در ادامه درباره رایج ترین آنها صحبت می‌کنیم تا اطلاعات کافی در این مورد داشته باشید.

    ترک تریاک با داروهای گیاهی

    تا کنون، هیچ داروی گیاهی به صورت اصولی و با استاندارد برای رفع اعتیاد تولید نشده است. اما متاسفانه در بسیاری از عطاری‌ها، داروهایی برای ترک اعتیاد معرفی می‌شوند که بعید است کسی بتواند با مصرف آن‌ها، از دام اعتیاد رها شود. نمونه‌ای از این داروها، کپسول دوغی یا همان قرص فلفلی است. این دارو که با نام گیاهی ارائه می‌شود، ترکیبی از چندین مسکن رایج بازار و چند گیاه (فلفل قرمز، زنجبیل، باباآدم، زنیان، پودر شقایق و همچنین داروهای شیمیاعی دیگر است.

    ماده‌ی اصلی قرص یا کپسول فلفی، فلفل قرمز بوده که به محض مصرف، باعث گرم شدن بدن، بالا رفتن میل جنسی، جلوگیری از اسهال و … شده و همچنین عطر و بوی کاملا گیاهی به این شبه دارو می‌دهد. با این حال، از آنجاییکه این دارو، یک داروی دست ساز است، ترکیبات مشخصی نداشته و در بعضی از عطاری‌ها، این شبه دارو با کمک ترامادول یا حتی متادون تقویت شده تا آثار خماری را اندکی بهبود دهد. مصرف اینگونه داروهای مثلا گیاهی که ترکیب مشخصی نداشته، بعضا باعث مسمومیت غذایی فرد نیز می‌شود.

    ترک اعتیاد به تریاک با اسپند

    یکی دیگر از باورهای غلط، ترک تریاک با اسپند است. اگرچه اسپند و دود کردن آن باعث از بین بردن میکروب‌ها در محیط شده و همچنین استنشاق دود آن یا مصرف خوراکی اسپند، باعث بروز علائم ترک می‌شود. اما هیچگونه ترکی با استفاده از این ماده انجام نشده و فقط علائم آن در بدن ایجاد خواهد شد. این روش، روشی اصولی نبوده و نمی‌توان برای کنار گذاشتن اعتیاد برروی آن حساب کرد.

    ابلیمو برای ترک تریاک

    اگرچه گفته می‌شود که آبلیمو می‌تواند اثر مصرف تریاک را تعدیل کرده و تا حدودی مانع عملکرد این مخدر برروی مغز شود، اما مطمئنا مصرف ابلیمو نمی‌تواند روشی برای ترک اعتیاد باشد. در نقطه مقابل، گیاهان دارویی متعددی برای تقویت جسمی بدن وجود داشته که در دوران ترک اصولی تریاک، می‌توان آن‌ها را مصرف نمود تا توان جسمی و روحی فرد، تقویت شود.

    ترک تریاک با استامینیفون کدئین

    کدئین نوعی دارو است که برای تسکین دردهای ضعیف مورد استفاده قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که مصرف مداوم این دارو می‌تواند باعث اعتیاد شما نسبت به آن شود! مصرف بی رویه آن باعث می‌شود که عوارضی مانند سرگیجه، یبوست، مشکلات تنفسی و بسیاری موارد دیگر به وجود بیاید. بنابراین ترک تریاک با استامینیفون کدئین نه تنها امکان پذیر نیست، بلکه می‌تواند شرایط شما را نیز بدتر کند.

    گیاهان دارویی مقوی در دوران عدم مصرف

    هنگامیکه مددجو به دنبال ترک اصولی مواد مخدر است، از لحاظ جسمی و روحی تا حد نسبتا زیادی تحت فشار قرار می‌گیرد. در این دوران، علاوه بر مصرف قرص‌های تجویز شده و رعایت نکات اصلی در دوره، مصرف بعضی مواد گیاهی به تقویت فرد کمک خواهد کرد. دمنوش پل بابونه، دم کرده زرشک، آب گوجه فرنگی، دمنوش گل شقایق نعنایی و دمنوش مریم گلی، هر یک دارای خواص تقویت جسمی و آرامش ذهنی مخصوص به خود بوده که به آسان شدن دوره ترک، کمک می‌کنند.

    همچنین، در این دوران، بالا بردن مصرف آب و یا آبمیوه‌ها، استراحت به انازه کافی، ماساژ درمانی، بادکش گرم و دوش آب گرم، به آرامش روانی مددجو کمک کرده تا بتواند انگیزه و توان خود را برای مقاومت در برابر وسوسه‌های مصرف اعتیاد، حفظ نماید.

    باورهای غلط درباره مصرف تریاک

    متاسفانه به دلیل اینکه تریاک از یک گیاه ساخته می‌شود، باورهای غلط متعددی در خصوص این ماده مخدر بیان شده است. در ادامه، چندین باور غلط در خصوص مصرف تریاک را بررسی خواهیم کرد.

    درمانی بودن

    اگرچه از مشتقات تریاک به عنوان دارو استفاده می‌شود، اما به دلیل اعتیادآوری، مصرف خودسرانه تریاک در طولانی مدت، معایبی بسیار بیشتر از مزایای ضد درد آن خواهد داشت. بنابراین، خواص اعتیادی تریاک بسیار بیشتر از خواص درمانی (فقط نقش مسکن) آن بوده و نمی‌توان گفت که این ماده، نقش درمانی دارد.

    افزایش توان جنسی

    اگرچه مصرف تریاک می‌تواند مدت زمان رابطه‌ی جنسی را افزایش دهد، اما دلیل این اتفاق، تضعیف قوای جنسی بوده و در طولانی مدت، قدرت باروری مرد و زن را به شدت کاهش خواهد داد. مصرف تریاک در بانوان باعث از دست رفتن باروری و حتی مرده‌زایی می‌شود. در مردان نیز قدرت جنسی به شدت کاهش یافته و در طولانی مدت، امکان از دست دادن کامل قوای جنسی وجود دارد.

    ترک تریاک بانوان

    اگرچه بیشتر مصرف کنندگان تریاک، آقا هستند، اما بانوان معتاد به تریاک نیز وجود داشته که می‌توانند از خدمات ترک تریاک کمپ مسیر سبز استفاده نمایند. مسیر سبز، بهترین امکانات رفاهی را تاسیس کرده تا با کمک بهترین متخصصان و مددکاران، شرایط ترک اعتیاد کامل را برای بانوان و آقایان ایجاد نماید. برای مشاوره رایگان، از شماره تلفن‌های زیر استفاده نمایید.

    کمپ ترک تریاک بانوان

    کارشناسان مسیر سبز می‌توانند با توجه به شرایط بانوان محترم، انواع کمپ دولتی، رایگان، خصوصی، نیمه خصوصی و لاکچری برای گذران دوره ترک را به شما معرفی نمایند. برای این کار، کافی است تا برروی دکمه ارتباط با کارشناس کلیک کرده و در صفحه‌ی جدید، شماره تلفن یا واتزآپ کارشناس را انتخاب کرده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

    تجربه ترک تریاک

    دوران ترک تریاک، دوران سختی است که فقط با اراده‌ی بالا و همچنین حمایت‌های روحی و معنوی اطرافیان، می‌توان آن را پشت سر گذاشت. بسیاری از افرادی که تریاک را ترک کرده‌اند، با مرور کردن خاطرات خود به یاد خواهند آورد که در این مدت، حمایت دوستان که عموما شامل فعالیت‌های تفریحی بوده است، کمک بسیار بزرگی به آنان نموده تا اراده‌ی خود را حفظ کنند. اگر در خصوص ترک اعتیاد تجربه‌ای داشته‌اید که ممکن است به دیگران کمک کند، در زیر همین مقاله تجربه و نظر خود را با سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

    برای ترک تریاک، ابتدا باید مراحل پاکسازی به یکی از روش‌های فوق سریع، سریع و تدریجی انجام شده تا بدن فرد، از هرگونه مخدر پاک شود. سپس با دارو درمانی (ضد مخدر یا شبه مخدر)، مراحل بازپروری دنبال شده و نهایتا با کمک روانشناسان، دوره‌های افزایش قدرت ذهنی و خویش باوری دنبال می‌شود. برای مشاوره رایگان تلفنی، برروی لینک کلیک نموده و یا با شماره 09125034061 تماس بگیرید.

    قرص b2 از نوع شبه مخدر بوده که خود اعتیادآور است. به همین جهت نیز مصرف این قرص باید تحت نظر پزشک و متخصص انجام شود. علاوه بر آن، فرد ممکن است نسبت به مصرف این قرص حساسیت‌های شدید نشان دهد، به همین جهت نیز مصرف آن باید تحت نظر پزشک و در محیط مجهزی همانند کمپ ترک اعتیاد انجام شود.

    بسته به جنسیت، سن، میزان مصرف، مقدار مصرف و ...، مدت زمان پاکسازی کامل و ترک اعتیاد به تریاک ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر آن، روش سم زدایی نیز یکی از عوامل مهم در طول دوره پاکسازی است. در پاکسازی فوق سریع، وابستگی جسمی در مدت 4 الی 8 ساعت از بین رفته و در پاکسازی تدریجی نیز به 10 الی 16 روز زمان نیاز است. دقت داشته باشید که این زمان، فقط برای پاکسازی جسمی بوده و پس از آن، بازپروری ذهنی شروع میشود.

    تغذیه مناسب یکی از موارد مهم برای دوری از تریاک است و توصیه می‌کنیم از فیبرها، سبزیجات، میوه های ارگانیک، غذاهای پروتئینی مانند گوشت، مرغ، ماهی، شیر، دانه‌ها و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.

    آیا این مطلب را می پسندید؟
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد ترک تریاک | بهترین و سریع‌ترین روش در کمپ و خانه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.