ترک کراک ❤️ به صورت علمی و بدون علائم محرومیت

ترک کراک

ترک کراک

کراک تنها ماده‌ی مخدری است که حتی یکبار مصرف آن نیز می‌تواند منجر به اعتیاد شود. این ماده صنعتی به روش‌های مختلفی در ایران و در آزمایشگاه‌های غیربهداشتی تولید شده و با قیمتی بسیار ارزان در اختیار خرده فروشان و سپس مشتریان قرار می‌گیرد. به دلیل فشار بسیار بالایی که مصرف این ماده مخدر بر بدن فرد وارد می‌کند، هم آثار مخرب آن بالا بوده و هم ترک کراک را بسیار دشوار خواهد کرد.

ماده مخدر کراک با نام‌های کرک، کراک کوکائین، سنگ، برف و … نیز شناخته شده و بسته به مراحل ساخت، رنگ آن متفاوت است. اما مصرف آن کاملا بی بو بوده و حتی اگر در نزدیکی شما فردی در حال مصرف باشد، متوجه آن نخواهید شد.

ترک کراک در کمپ تخصصی ترک اعتیاد
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    کراک چیست؟

    گیاه بوته‌ای کوکا در نواحی آمریکای جنوبی رشد کرده و بومیان این منطقه صدها سال از آن به عنوان یک دارو برای افزایش انرژی و بالا بردن سطح مقاومت نسبت به گرسنگی استفاده کرده‌اند. در سال‌های 1860 میلادی، اولین بار ماده‌ای خالص با نام کوکائین از این گیاه ساخته شد و تا سال‌ها از آن به عنوان دارویی برای بی حسی موضعی استفاده گردید. با پیشرفت علم شیمی و پزشکی، مشخص شد که این ماده وابستگی بالایی داشته و استفاده از آن در صنعت پزشکی محدود شد.

    از همین گیاه، ماده مخدر و در حقیقت محرک دیگری با نام کراک (یا همان Crack) تولید شده که به دلیل نوع عملکرد، در دسته‌ی روان‌گردان‌ها (سایکواکتیو) قرار گرفته است. این ماده به سرعت وارد گردش خون شده، عملکرد مغز و سیستم عصبی بدن را مختل کرده و نهایتا باعث احساس سرخوشی شدید اما کوتاه مدت می‌شود. جالب است بدانید که این ماده مخدر یکی از مشتقات کوکائین است. همانطور که می‌دانید، کوکائین ماده‌ای بسیار گران قیمت بوده و طبیعتا کراک نیز باید قیمت مشابهی داشته باشد.

    برای تولید کراک، ابتدا پودر کوکائین در آمونیاک و یا جوش شیرین (بی کربنات سدیم) و آب محلول شده و سپس برروی حرارت قرار داده شده تا هیدروکلراید آن آزاد شده و یک ماده‌ی جامد از آن باقی بماند. این ماده جامد عموما رنگ کرمی داشته اما ممکن است بسته به فرآوری رنگ آن تیره‌تر یا روشن‌تر باشد. از هر گرم پودر کوکائین، تقریبا 890 میلی‌گرم کراک تولید خواهد شد. احتمالا حدس خواهید زد که این خلوص ماده محرک، تا چه مقدار ترک کراک را سخت خواهد کرد.

    کراک ایرانی

    کراک در ایران جزو یکی از ارزان‌ترین مواد مخدر بوده که حتی نوجوانان نیز می‌توانند به سادگی آن‌را خریداری کنند. دلیل ارزان بودن ماده کراک در ایران، این است که کراک موجود در بازار، هیچ ربطی به کراک اصلی (که به نام کراک کوکائین شناخته می‌شود) نداشته، بلکه در حقیقت، نوع به شدت خالص هروئین است. همانطور که در مقاله ترک هروئین بیان کردیم، میزان وابستگی فرد به این ماده مخدر بسیار بالا است، حال می‌توانید تصور کنید که ترک کراک تا چه اندازه سخت‌تر خواهد بود.

    در آزمایشگاه‌های غیربهداشتی که به آشپزخانه معروف هستند، از ترکیب هروئین با ده‌ها ماده‌ی دیگر، محصولی با نام کراک تولید می‌شود. روش تولید هر آشپزخانه با سایر آشپزخانه‌ها متفاوت بوده، اما عموما در تولید کراک از موادی همچون نمک آمونیوم، قرص‌های مسکن و کورتون، صابون کارولین، مواد موجود در مرگ موش، انواع آرام‌بخش‌ها، جوش شیرین، اسیدهای دست ساز، مواد موجود در مدفوع انسان و محلول‌های اسیدی استفاده می‌شود.

    کراک چگونه مصرف میشود؟

    مصرف کراک به دو شکل استعمال دود (به کمک یک تکه زرورق یا فویل بعلاوه فندک اتمی) یا تزریق به رگ‌ها انجام می‌شود. در هر دو روش، این ماده سریعا اثرات خود را برروی مغز گذاشته و علائم سرخوشی و شادی بسیار بالایی را در فرد ایجاد می‌کند. در هر دو حالت، امکان اوردوز کردن و حتی مرگ در اثر مصرف بیش از اندازه آن وجود دارد.

    تفاوت کراک با کراک کوکائین چیست؟

    همانطور که پیشتر توضیح داده شد، ماده‌ی مخدری که در خارج از ایران با نام کراک شناخته می‌شود، در حقیقت محصولی از یک گیاه بوده که با فرآوری نسبتا پیچیده و گران قیمت، تولید می‌شود. اما آنچه که در ایران با نام کراک تولید و توزیع می‌شود، هیچ ربطی به کوکائین (که ماده مخدر قشرهای متمول است)، ندارد. سطح سرخوشی کراک تولید شده در ایران بسیار بالاتر بوده و عوارض مخرب آن نسبت به کوکائین بسیار وحشتناک‌تر است.

    عوارض عدم ترک کراک

    از ترکیبات فوق کاملا مشخص است که مصرف کراک چه سمی را وارد بدن انسان خواهد کرد. مصرف Crack در کوتاه مدت باعث بیماری‌های زیر خواهد شد:

    • مشکلات تنفسی
    • سرطان ریه
    • برونشیت
    • بی‌خوابی
    • پارانویا، هذیان گویی و توهم دیداری و شنیداری
    • فشار خون بالا
    • افسردگی
    • تشنج
    این‌ها علائمی هستند که نهایتا سه ماه پس از مصرف این ماده مخدر بروز خواهند کرد. در طولانی مدت عوارض مصرف این ماده مخدر به شدت بدتر بوده و ترک کراک را چندین برابر سخت خواهد کرد.

    عوارض بلند مدت

    یکی از خطرات مصرف Crack این است که به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن، انواع عفونت در تمامی ارگان‌های کلیدی بدن ایجاد شده و باعث می‌شود که طول عمر معتادان کراک بین 1 تا 3 سال باشد. بنابراین، اگر سه سال را طولانی مدت در نظر بگیریم، مرگ عارضه بلند مدت عدم ترک کراک است. با گذشت یک سال از مصرف این ماده مخدر، بافت‌های بدن تحلیل رفته و زخم‌هایی برروی بدن ایجاد می‌شود. در بعضی موارد، دفن کردن معتاد به تریاک بدون غسل انجام می‌شود، چرا که عملا امکان غسل دادن در غسالخانه (به دلیل پاره شدن پوست و سایر اعضا) امکان پذیر نیست.

    کرم زدن بدن در اثر مصرف کراک

    یکی از آثار مصرف کراک، ضعف سیستم ایمنی بدن و ایجاد زخم‌هایی در سرتاسر بدن بوده که با نام زخم کراک شناخته می‌شود. در محل این زخم‌ها انواع عفونت ایجاد شده شکلی بسیار زشت و دلخراش را ایجاد می‌کند. با فاسد شدن گوشت بدن در محل زخم (گوشت بدن فرد معتاد زنده، فاسد می‌شود!) امکان بروز قارچ و حتی در برخی موارد، دیده شدن کرم‌ها روی سطح بدن وجود دارد. در زیر، چند نمونه از زخم کراک را مشاهده می‌کنید. پیشاپیش بابت دلخراش بودن تصاویر، عذرخواهی می‌کنیم.

    چگونه بفهمیم فردی کراک مصرف میکند؟

    مصرف کراک با استفاده از پایپ انجام شده، ابتدا مقداری از این ماده در پایپ ریخته شده، سپس زیر پایپ حرارت داده می‌شود تا بخاری از آن متصاعد شود. با کشیدن این دود به داخل ریه، ماده مخدر وارد سیستم گردش خون شده و در کمتر از یک دقیقه (حتی در 10 ثانیه) خود را به مغز می‌رساند. مصرف این ماده مخدر نیاز به پایپ یا وسایل مشابه داشته، اما عملا هیچگونه بویی در فضا منتشر نخواهد شد. پایپ و فندک اتمی از ابزاری است که فرد برای مصرف این ماده مخدر به آن نیاز خواهد داشت.

    تشخیص اعتیاد به کراک برای اطرافیان تقریبا غیر ممکن بوده و تنها روش مطمئن شدن از نوع ماده مخدر، انجام آزمایش‌های ادرار، خون، بزاق و مو است. این آزمایش‌ها می‌توانند وجود این ماده مخدر در بدن فرد را نشان دهند. اگر نیاز به مشاوره رایگان دارید، متخصصان کمپ ترک اعتیاد مسیر سبز می‌توانند به صورت رایگان در کنار شما باشند. برای تماس با کارشناسان مجموعه، از دکمه زیر استفاده کنید.

    چرا کراک اعتیاد آورد است؟

    کراک در مدت زمان بسیار کوتاهی خود را به مغز رسانده و باعث ایجاد شادی بسیار زیادی و حالت نئشگی قوی می‌شود. این لذت وصف ناشدنی، فقط یک مرتبه و فقط در بار اول اتفاق افتاده و برای مدتی بین 1 الی 5 ساعت باقی مانده که بستگی به سن، جنسیت، میزان مصرف و کیفت ماده دارد. پس از تمام شدن آثار سرخوشی، احساس افسردگی و نیاز مجدد به مصرف در فرد ظاهر شده و این احساس حتی همراه با درد شدید بدن است.

    فرد برای رهایی از درد و همچنین تجربه‌ی مجدد سرخوشی، چاره‌ای جز مصرف مجدد این ماده مخدر نداشته و رفته رفته کار به جایی خواهد رسید که نهایتا هر 4 ساعت یکبار، مجددا مصرف نماید. فرد همواره به دنبال سرخوشی دفعه اول بوده و به همین جهت نیز میزان مصرف را هر بار افزایش خواهد داد. تنها پس از سه ماه مصرف، وزن فرد تا 30 کیلوگرم کاهش خواهد یافت و تحلیل جسمانی از همان ماه‌های اول کاملا مشهود خواهد بود.

    آیا امکان ترک کراک وجود دارد؟

    در صورتیکه از زمان مصرف این ماده مخدر زیاد نگذشته باشد، امکان ترک کراک تحت تدابیر شدید بهداشتی و روان درمانی وجود خواهد داشت. نرسیدن ماده مخدر به فرد معتاد به کراک باعث افسردگی شدید، توهم و هذیان گویی شده و ممکن است فرد به خود و یا دیگران صدمه بزند. به همین جهت، امکان ترک کراک در منزل به هیچ عنوان وجود نداشته و تنها روش صحیح، مراجعه به کمپ ترک اعتیاد معتبر است.

    روش ترک کراک چیست؟

    برای ترک کراک ابتدا باید به کمک سم زدایی تدریجی (عموما 14 روزه)، مواد مخدر را از بدن فرد بیرون کشید تا از لحاظ جسمانی، پاک شود. سپس دوران بازپروری تحت نظر پزشک و روان درمانگران شروع می‌شود. در این مدت، پزشکان میزان مناسبی از ضد مخدر یا شبه مخدر را برای مددجو تجویز کرده و همزمان، روان درمانگران جلسات روان درمانی را برای بازپروری فکری و ذهنی شروع خواهند کرد. این جلسات به ترمیم مغز کمک کرده و اراده‌ی فرد را بالا خواهد برد.

    عموما تمایلی به ترک کراک در معتادان وجود نداشته و این رفتار تا جایی ادامه پیدا می‌کند تا زندگی فرد به کلی از بین خواهد رفت. بنابراین، اگر در قبال فردی احساس مسئولیت کرده و دوست دارید که از مرگ وی جلوگیری نمایید، بهتر است به دنبال کمپ اجباری ترک کراک باشید و هرچه سریعتر از وخیم شدن اوضاع جلوگیری نمایید. 

    علائم ترک کراک چیست؟

    در مدت زمانی که فرد تصمیم به ترک کراک گرفته و مصرف را قطع کرده (و یا با شبه مخدرها و ضد مخدرها جایگزین می‌کند)، علائمی در وی پدیدار می‌شود که تا حدودی شبیه علائم خماری است. این علائم به دلیل محرومیت در وی ظاهر شده که هم بر جسم و هم بر روان فرد اثر می‌گذارد. در این مرحله، اطرافیان باید بیشترین مراقبت را از مددجو به عمل آورند. این علائم عموما شامل موارد زیر است:

    • تغییرات خلق و خو ناشی از احساس افسردگی از جمله آشفتگی، اضطراب، بی قراری و بی خوابی
    • ایجاد واکنش‌های آلرژیک از جمله آب ریزش بینی
    • تحریک شدگی پوست
    • تغییر ضربان قلب (خارج شدن از حالت نرمال)
    • بالا رفتن فشار خون
    • اختلالات تنفسی و احساس کمبود اکسیژن
    • هذیان گویی و پارانویا

    این مدت زمان در ترک کراک بسیار حساس بوده و فرد واقعا نیاز به حمایت‌های معنوی و تخصصی نیاز دارد. همچنین علائمی همانند پارانویا ممکن است باعث ایجاد مخاطرات برای مددجو و اطرافیان وی شود. به همین جهت نیز توصیه می‌شود که مراحل ترک اعتیاد و خصوصا ترک کراک فقط در کمپ ترک کراک انجام شود.

    کمپ ترک کراک

    کراک یکی از بدترین و خطرناک‌ترین مخدرهایی است که به دلیل قیمت بسیار ارزان و امکان تهیه‌ی آسان، معتادان را به خود جذب کرده است. مصرف کراک در دفعات اول می‌تواند تا 24 ساعت باعث نئشگی و سرخوشی فرد شده و به همین جهت نیز عموما پس از مصرف اول، تمایل به استفاده مجدد در افراد بسیار بالا است. با گذر زمان، مصرف کراک می‌تواند به بازه‌های زمانی بسیار کوتاه (مثلا چهار ساعته) کاهش یابد.

    فشارهای جسمی و روانی ناشی از مصرف کراک باعث می‌شود که عملا فرد توانایی جسمی و ذهنی خود برای زندگی کردن معمول را در مدت زمان بسیار کوتاهی از دست دهد. به همین جهت نیز توصیه می‌شود که به محض اینکه از مصرف کراک توسط فردی مطمئن شدید، وی را سریعا به کمپ ترک کراک معرفی نمایید. کمپ‌هایی که به صورت تخصصی برای ترک کراک فعالیت می‌کنند، کمپ‌های مجهزی بوده و امکانات درمانی تخصصی‌تری دارند. مسیر-سبز یکی از معتبرترین کمپ‌های ترک کراک تهران و شهریار است.

    در دوران ترک کراک، بیشترین سطح مراقبت از مددجو انجام شده تا علائم محرومیت و فشارهای روانی ناشی از عدم مصرف در وی به حداقل برسد. همچنین توصیه می‌شود که اطرافیان و عزیزان مددجو نیز به صورت مدت در کمپ حضور یافته و به دیدار وی بیایند. بدین ترتیب، حمایت معنوی شما عزیزان باعث تسهیل روند ترک اعتیاد شده و از سختی این دوران، کم خواهد کرد.

    کمپ ترک کراک بانوان

    متاسفانه به دلیل بی بو بودن، قیمت ارزان و همچنین سهولت مصرف، مصرف کراک در میان بانوان نیز رایج شده است. علاوه بر تمامی مضراتی که پیشتر بیان شد، مصرف انواع مواد مخدر مستقیما برروی قدرت باروری بانوان اثر گذاشته و باعث مرده‌زایی می‌شود. مسیر-سبز امکان معرفی کمپ‌های ترک اعتیاد با تخصص کراک برای بانوان عزیز را بسته به بودجه، محل زندگی و … فراهم کرده است. برروی دکمه زیر کلیک نموده تا به صورت رایگان با مشاوران کمپ ترک اعتیاد مسیر سبز صحبت نمایید.

    تجربه ترک کراک

    اگر تجربه ترک کراک را داشته‌اید و یا مضرات این ماده مخدر را مشاهده کرده‌اید، می‌توانید تجربیات خود را در قسمت زیر این مقاله (قسمت نظرات) با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر توصیه‌ای برای دیگر خوانندگان این مقاله دارید، خوشحال می‌شویم که توصیه‌های شما را به گوش دیگران برسانیم.

    پیشنهاد می‌کنیم مقاله دیگر ما درباره ترک تریاک را بخوانید تا از بهترین روش‌های ترک این ماده مخدر نیز آگاهی پیدا کنید.

    کراک یک ماده مخدر جامد بوده که عموما به رنگ کرمی است. مصرف این ماده مخدر با استفاده از پایپ (یا وسایل مشابه) و فندک اتمی انجام شده و در زمان مصرف، هیچگونه بویی متصاعد نمیشود. به همین جهت، تشخیص مصرف این ماده مخدر فقط با انجام آزمایشات ادرار، خون، بزاق و خون قابل تشخیص است. برای مشاوره رایگان با شماره 09125034061 تماس بگیرید.

    به دلیل توهم شنیداری و دیداری فرد در اثر محرومیت از این ماده مخدر، تنها روش قطعی ترک کراک بدون آسیب دیدن فرد و اطرافیان، استفاده از خدمات کمپ ترک اعتیاد است. به هیچ عنوان سعی نکنید که فرد را در منزل نگهداری کرده و مصرف ماده مخدر را به صورت ناگهانی قطع نمایید.

    با گذشت نزدیک به سه ماه از مصرف ماده مخدر کراک، سیستم ایمنی بدن به شدت تضعیف شده و ارگان‌های کلیدی بدن از بین می‌روند. به همین دلیل، بافت‌های بدن از جمله پوست دچار عفونت و پوسیدگی شده و گوشت نیز فاسد می‌شود. فاسد شدن گوشت باعث بروز انواع بیماری ها و حتی رشد و تکثیر کرم‌ها برروی بدن خواهد شد.

    آیا این مطلب را می پسندید؟
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد ترک کراک ❤️ به صورت علمی و بدون علائم محرومیت

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.